onsdag 11 mars 2009

Nöjd?

Imorgon åker mannen på tjänsteresa. Bilden visar miljön som han bl.a. kommer att äta frukost i de närmaste 10 dagarna. Jag är inte nöjd. Åren 2006 och 2007 hade mannen vett att ta med sig sin fru och sina barn på denna mycket betungande tjänsteresa. I år går inte det och det har både jag och barnen väldigt svårt att acceptera. Vi får istället pulsa runt i tjock blötsnö, halka fram på isgator, jobba, gå i skolan och i helgen plågas av den sämsta Melodifestivalen hittills.  Jag är verkligen inte nöjd.
Nöjd är jag däremot med hur jag äntligen kommit igång med att röra på mig efter en lång period med onda knän. I söndags gick jag en dryg mil, jag har börjat ta trapporna igen och idag har jag tagit en rask långpromenad. Knäna håller och det känns så skönt i kroppen. Jag får verkligen energi av att röra på mig och hoppas snart kunna börja springa igen. 
Nöjd är jag också med att ha en något roligare vecka på jobbet och dessutom ha varit på en mycket trevlig intervju. Inte för mitt drömjobb, kanske, men en mycket bra lösning om det skulle bli aktuellt.  Får jag det, kan jag ha det lite lätt och avslappnat på jobbet och ägna tankeverksamheten åt politiken. Det har på senare år blivit ett av mina största intressen och jag skulle gärna syssla med det mer än jag hinner med idag. Jag har så mycket idéer och tankar, men jag hinner ju inte göra nåt av allt! Återigen saknar jag den där stora pengavinsten, som skulle ge mig möjlighet att syssla med det jag är intresserad av. Denna vecka har jag åtminstone kommit lite närmare vinsten genom att faktiskt köpa lotter...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar